Roolipeli

Pelimaailma

Uuden Legendan pelialueena toimii nykyajan Japani seitsemän prefektuurin voimin. Täysin realistinen peli ei ole Japanin ilmaston, alueiden tai eläinlajien suhteen. Pelialueet koostuvat sekä Ginga-maailmassa esiintyneistä että keksityistä ja olemassa olevista Japanin alueista. Foorumilla on myös mahdollisuus peleihin Japanin ulkopuolella, vaikka pelit pääasiallisesti käydäänkin Japanissa. Pelialueiden tarkemmat kuvailut löydät foorumilta.

Kasvillisuus

Pelimaailman kasvillisuus on lähes kauttaaltaan samanlaista kuin Japanissa. Japanissa on subtrooppista kasvillisuutta, ikivihreitä lehtipuumetsiä ja tundra- ja vuoristokasvillisuutta unohtamatta tulivuoria, joista kolmasosa on aktiivisia. Tämän vuoksi Japanissa on jatkuvasti maanjäristyksiä, joista voimakkaimmat saattavat olla erittäin tuhoisia. Suurimmat maanjäristykset johtavat tsunameihin, joita pelissäkin on ollut.

Ilmasto

Ilmasto on hyvin vaihteleva ja monipuolinen. Aivan pohjoisosassa talvi on pitkä ja voi tulla runsaasti lunta, kun taas etelään mentäessä ilmasto voi muuttua jopa subtrooppiseksi. Kesä puolestaan on melko kostea ja lämmin, kun taas loppukesästä, lähempänä syksyä taifuunien syntyminen on yleistä matalapaineiden vuoksi ja tuovat usein rankkasateita. Pelissämme korkein mahdollinen lämpötila on +38 astetta, matalin -20 astetta.

Eläimistö

Japanin eläimistö on runsas ja monipuolinen. Eläinlajit tulevat Koreasta ja Kiinasta lauhkean vyöhykkeen lajeista, mutta myös Kaakkois-Aasian subtrooppisista ja Siperian subarktisista lajeista. Tunnetuimpia ovat karhu, villisiat, supikoirat, peurat ja ketut. Lintulajeja on hyvin paljon kuin myös kaloja vesistöissä. Merelle katsoessaan voi nähdä delfiineitä ja valaita.

Kartta

Karttaa klikkaamalla pääset katsomaan yksityiskohtaisemmin pelimme alueita. Pelialueena on seitsemään prefektuuria: Aomori, Akita, Iwate, Miyagi, Yamagata, Niigata ja Fukushima. Loput Japanin prefektuureista ovat asumiskelvottomia. Hokkaidō ei kuulu pelialueeseen.

Pelissä tapahtunutta

Uusi Legenda on saanut alkunsa vuonna 2010. Vuosien varrelle on mahtunut hyvin paljon tapahtumia, jotka ovat vaikuttaneet roolipelin kulkuun ja johdattanut roolipelin nykyiseen tilaansa.
Roolipelin nykyhetken tilanteen löydät parhaiten foorumilta. Pelissä tapahtunutta osiota päivitellään yleensä, kun juonet on saatu päätökseen.

Päivitetty viimeksi 8.8.2019


Kuluvan vuoden tapahtumia

Igan vartija Haraken vangitaan tuon paljastuttua petturiksi sen jälkeen, kun tuo tunnustaa olevansa osallinen emonsa surmaan. Iga ryhtyy selvittämään loppukesällä tapahtunutta tilannetta, jossa Igan viestinviejä Suzume joutui kapinallisina esiintyneen Ohun suojelijan Joshuan ryhmän hyökkäykseen. Kaksi tiedustelijaa lähtee tapaamaan Kapinallisia. Selviää, että Joshua ei ole kapinallinen, eikä hän ole myöskään toiminut Ohun suojelijoiden johtajan käskystä. Joshuan uhkarohkea retki päättyy uroksen kuolemaan.

Heinäkuussa luontoäiti koettelee jälleen Japania. Maata lähestyy tsunami ja lisäksi maanjäristysvaroitukset on annettu. Maan lukuisat ydinvoimalat ajetaan alas, jottei onnettomuuksia tapahtuisi. Tokain ja Ikatan ydinvoimaloita ei kuitenkaan ehditä sulkea ajoissa ja sekä tsunami että maanjäristykset edesauttavat tuhoisien ydinonnettomuuksien syntyä.

Heinä-elokuussa suurin osa laumoista joutuu evakkoon asuinalueiltaan ja laumat pakkaantuvat turvavyöhykkeelle pohjoiseen Honshuun.

Vanhoja tapahtumia 2011-2018

↳ Klikkaa tästä lukemaan vanhoja tapahtumia.