Legendahahmot

Legendojen jälkeläiset

© GlowyDaBstrd

Vanhoja legendoja ei ole suinkaan unohdettu, vaan nykyäänkin heistä kerrotaan jälkipolville tarinoita. Tarinoiden lisäksi legendat elävät jälkeläisissään, joita kutsutaan pelimaailmassa legendahahamoiksi. Legendahahmoissa elää heidän esivanhempiensa henki ja aatteet, tai päinvastoin perintö saattaa olla hahmolle taakka – sinä päätät, millaisen tarinan hahmosi saa. Jokainen voi ottaa legendahahmon itselleen, kunhan kyseessä ei ole ensimmäinen hahmo. Ohessa on muutamia ohjeita legendahahmoja koskien.

Foorumilta löytyy lista, johon on merkitty pelissä mukana olevat legendojen jälkeläiset. Samasta listasta löytyvät myös säännöt legendoihin liittyen.

Muistilista

  • Ota huomioon, että Uusi Legenda roolipelin tapahtumat sijoittuvat yli 30 vuotta Weedin kuoleman jälkeiseen aikaan. Hahmosi ei siis voi olla suoraan esimerkiksi Weedin pentu, mutta jossain kohtaa hahmosi sukua voi tämä vanha legenda olla.
  • Puolet hahmoistasi voi olla legendoja. Jos sinulla on esimerkiksi kuusi hahmoa, niistä kolme voi olla legendoja. Tarkempi info foorumilla.
  • Uudessa hahmossa voi olla korkeintaan kahta eri legendaa (esim. Retsuga ja John). Jos hahmo on kahden legendasukuisen hahmon jälkeläinen, voi legendakytköksiä olla enemmän. Yritetään pitää kuitenkin järki kädessä.