Susien Monarkia

Susien Monarkia on lauma, joka koostuu pelkästään puhdasrotuisista susista. Lauma on tiivis yhteisö, joskaan Monarkian alueelta ei ole kiellettyä poistua. Myös Monarkiaan syntymättömät sudet saavat liittyä laumaan todistettuaan ensin kelpoisuutensa. Laumaan sitoutuminen on elinikäistä ja petturuudesta seuraa karkoitus tai kuolema. Susilta on myös kielletty suhteet koirien kanssa, joten puolison tulee lauman sääntöjen mukaisesti olla susi.

Lauman periaatteita ovat uskollisuus ja peräänantamattomuus. Taistelusta ei kieltäydytä, mutta laumatovereita kohtaan tunnetaan erityistä lojaaliutta ja yhteenkuuluvuutta. Susilaumaa johtaa Izanaki, pitäen lauman suhteet mahdollisimman neutraaleina muihin laumoihin. Vaikka Izanaki valittiin Monarkian johtoon demokraattisesti, on laumassa tätä nykyä susia, jotka eivät ole täysin tyytyväisiä uroksen tapaan johtaa laumaa. Monarkia pyrkii laajenemaan ja saamaan joukkoihinsa lisää susia, jotta lauma pysyisi elinvoimaisena.

Monarkia majaili alkuajoistaan lähtien Hokkaidolla, mutta ihmisten vainosta johtuen susilauma joutui taipumaan ja muuttamaan pääsaarelle Niigatan prefektuuriin. Nyt lauma joutuukin koiravihastaan huolimatta elämään lähellä muita Japanin suuria koiralaumoja.

Susien Monarkialla ei ole nimettyjä erikoisiskuja, mutta battogat ovat erittäin arvostettuja lauman keskuudessa.

Lauman lisätiedot voit lukea täältä.