Sivulaumat

Mikä on sivulauma?

Sivulauma on päälaumaa pienempi lauma, jonka on luonut Uuden Legendan pelaaja. Sivulaumalla tulee olla selkeä päämäärä ja mikäli tämä saavutetaan, tulee laumalle kehittää uusi päämäärä tai se lakkaa olemasta. Ensimmäinen hahmo ei voi kuulua sivulaumaan. Sivulaumoille ei siis ole foorumilla omia liittymisboardeja.

Näin luot sivulauman


© Calcah
Kun olet rekisteröitynyt foorumille pelaajaksi, sinulle tulee myös oikeus luoda oma lauma. Ensin sinun tulee miettiä hyvä tarkoitus laumalle. Suojaako se laumattomia, onko lauman johtajalla kaunaa toiselle laumalle vai jotain muuta? Vaihtoehtoja on monia, mutta mieti tarkkaan, sillä kuten päälaumojen, myös sivulauman tulee pysyä aktiivisena.

Kun sivulaumasi on valmis ja sinulla on kirjoitettuna lauman tiedot, lähetä tiedot ylläpidolle. Lauman hyväksymisen jälkeen ylläpito antaa pelaajalle pikkuadminin oikeudet ja sivulauman pikkuadminin tulee lisätä laumansa tiedot kokonaisuudessaan sivulaumojen boardille: linkki. Johtajan esittely liitetään oman lauman boardille, jonka ylläpito on luonut.

Jos laumalla on tietty reviiri ja haluat sen pelattavaksi, ilmoita alueen nimi ja pieni selvitys miljööstä ylläpitäjälle, niin laumalle luodaan oma alue pelejä varten. Hahmoja sivulaumaan voit hakea hahmopörssin kautta, mutta se ei ole pakollista.

Säännöt

Tässä vielä säännöt ja ohjeita, osa kertausta yllä olevasta tekstistä.

  • Kehitä laumalle hyvä tarkoitus ja päämäärä, sillä kaikkia hakemuksia ei välttämättä hyväksytä.
  • Muista myös pieni perustelu siitä, että olet kykenevä kantamaan sivulauman tuoman vastuun.
  • Ensimmäinen hahmo ei voi roolipeliin liittyessä kuulua sivulaumaan. Hahmo voi kuitenkin liittymisen jälkeen perustaa oman lauman pelien kautta.
  • Sivulaumaa ei voi enää perustaa vain luomalla laumalle tarvittavia tietoja. Nykyinen tilanne huomioon ottaen uuden sivulauman saa perustaa vasta, kun sille on tiedossa varmoja liittyjiä. Näin ollen sivulaumaa halajavan hahmon täytyy pelien kautta etsiä laumaansa jäseniä/liittymisestä kiinnostuneita. Vasta, kun riittäväksi katsottu määrä on kasassa, saa ideoimansa lauman perustaa. Tällä pyritään ehkäisemään sitä, ettei sivulaumoja lojuisi foorumilla tyhjänpanttina.
  • Jos sivulaumaan kertyy jäseniä 25 tai enemmän, on lauma mahdollista muuttaa uudeksi päälaumaksi.

Tällä hetkellä aktiiviset sivulaumat