Ohun suojelijat

Ohun suojelijat, aiemmin Ohun soturit, on monia vuosikymmeniä vanha lauma oikeamielisiä ja avuliaita koiria ja susia, jonka perusti aikoinaan legendaarinen akita Riki. Lauman tehtävä on taistella oikeuden puolesta ja säilyttää rauha Ohussa. Weedin kuoleman jälkeen lauman johtajistolla ei ollut enää moneen vuoteen sukusidoksia legendoihin. Lopulta eräs laumaan liittyneistä uroksista, Ron, paljastui Rikin ja Ginin jälkeläiseksi nousten lauman johtoon.

Lauman pahin vihollinen on Alppien vartijat (ent. Volkerin lauma), joka onnistui jopa tappamaan edellisen johtajan, Ronin. Huhupuheiden mukaan Volker murhasi myös Ronin pojan Roron, onnistuen valtaamaan Ohun paratiisin pahuuden hampaiden varjoon. Ohun soturit onnistuivat kuitenkin vapautumaan tyrannin vallasta Igan shinobien ja Kapinallisten avulla. Vapautumisen jälkeen laumalla ei ollut hetkeen selkeää johtajaa, vaan kukin on omalla tahollaan pyrkinyt selviytymään sekavista ajoista.

Ohun suojelijoiden uudeksi johtajaksi nousi kainkoira Katsuo, joka oli myös omalta osaltaan osallistunut vahvasti Ohun vapauttamiseen Volkerin vallan alta. Ohun sotureista tuli Ohun suojelijoita ja uusina tavoitteina on pyrkiä suojelemaan paratiisia ja sen lähistöllä asuvia sekä torjua nopeasti mahdolliset uudet uhat.

Lauman erikoisiskuina toimivat Neji Ki ja Kiru-ha (selite Erikoisiskut -osiossa).

Lauman lisätiedot voit lukea foorumilta.