Kogan shinobit

Kogan shinobit on muinainen ninjakoiralauma, jonka jäsenistö koostuu puhtaista shikokuista, joiden veriperimään ei ole päässyt ulkopuolisten verta vaan eristyksissä elänyt lauma on pitänyt huolta sukulinjoistaan – ehkä liiankin tarkasti. Verilinjojen lisäksi kogat varjelevat omia shinobitekniikoitaan, joiden levittäminen ulkopuoliselle tietää varmaa kuolemantuomiota ja teloitusta varoituksena niskuroinnista sekä sen seurauksista. Hurjamaineisenkin lauman koirat tiedetään irokeesimaisesta harjaksesta ja kannibalismista, jota lauman jäsenet voivat harjoittaa ilman omiensa paheksuntaa.

Kogien prioriteetit verilinjojen ja tekniikoiden varjelun lisäksi ovat pitkäaikaisen vihollislauman – Igan shinobien, tuhoaminen ja Kurojakin sirpin takaisinanastus. Harjakselliset kogat pitävät suuressa arvossa laumansa puolesta kuolemista ja tehtävien loppuunvientiä hinnalla millä hyvänsä, vaikka se päättyisikin suorittajansa kuolemaan. Muiden laumojen tekemiset eivät Kogaa juurikaan hetkauta, kunhan heidän rauhaansa ei rikota tai tekemisiin puututa.

Muutaman viime vuoden aikana Kogaa on ravistellut sota ja raivotauti, joista lauma on kuitenkin onnistuneesti selvinnyt tappioistaan huolimatta. Sulkeutuneen lauman muutoksentuulet ovat kuitenkin vasta aloittamassa puhaltamistaan, kun vartijasta upseeriksi ylennyt Kaito astuu Archin paikalle.

Lauman erikoisliikkeitä ovat Kieuseru Shōshitsu (selite erikoisiskut-osiossa) ja Swing Circle.

Lauman lisätiedot voit lukea foorumilta.