Alppien vartijat

Entisestä Volkerin laumasta muodostuneet Alppien vartijat koostuvat pääasiallisesti kovaluontoisista ja mieleltään kieroista koirista ja susista. Laumassa vallitsee selkeä hierarkia ja kova kuri, eikä heikkoja katsota kovin suopeasti. Petturit ja laumasta karanneet yksilöt kokevat poikkeuksetta karun lopun.

Alunperin lauman pohjamutaan kuuluneet ruuanhakkijat kohosivat Volkerin seuraajan Linuksen toimesta orjista laumalaisiksi, samalla kun narttujen pääsy korkeampiin asemiin mahdollistui. Linus myös rauhoitti sotaisaa tilannetta laumassa keskittyen lähinnä puolustamaan sille kuuluvia alueita uusien valloittamisen sijaan.

Lauman nykyinen johtaja Aruji on karismaattinen omaneduntavoittelija, jonka lahjukset seuraajilleen vaativat jälleen kovempaa työskentelyä ruuanhakkijoilta, joita värvääjät joutuvat hankkimaan laumaan kiireesti. Arujin valtakausi on vasta alussa ja toistaiseksi hän on pääosin mukaillut edeltäjänsä linjoja hallinnossaan.

Alppien vartijoiden suurin tavoite on nimensä mukaisesti pitää erityisesti Japanin Alpit lauman vallassa, eikä tunkeilijoita muista laumoista suvaita. Lauma pyrkii myös aktiivisesti pitämään ihmiset poissa sen reviiriltä ja metsästysmailta. Kriteerejä liittymiseen ei oikeastaan ole, sillä laumaan halutaan jatkuvasti uusia jäseniä, vaikka fyysisesti vahvoja yksilöitä katsotaankin ylemmäs. Osa jäsenistä on liittynyt värvääjien pakottamana, osa omasta tahdostaan. Alppien vartijat eivät kuitenkaan tyydy vain puolustamaan omia alueitaan, vaan ovat valmiita sotimaan vihollisiaan vastaan, ja aloittamaan itse sodankäynnin.

Lauman erikoisiskuina toimivat Jaw Crash ja Neck Rolling.

Lauman lisätiedot voit lukea foorumilta.