Laumat

Uudessa Legendassa on kuusi päälaumaa, yksi sivulauma ja laumattomat.

Ohun suojelijat

Ohun suojelijat on lauma, joka polveutuu alkuperäisistä Ohun sotureista, jotka valtasivat Futago-solan villikoirien paratiisiksi vuosia sitten. Ohun suojelijat tunnetaan ystävällisenä ja tasapainoisena laumana, vaikka senkin sisällä on kuohunut. Lauma asuttaa ydinonnettomuudelta säästynyttä Futago-solaa ja sen kokoontumispaikkana on legendaarinen Torahammas. Ohun suojelijoihin hyväksytään syntyperäisten ohulaisten lisäksi laumattomia ja muista laumoista lähteneitä. Lauma tarjoaa myös turvapaikan sitä tarvitseville. Ohun suojelijoita johtavat energinen ja toimelias Davina, sekä lempeä ja oikeudenmukainen Grust.

Lue lauman tarkemmat tiedot foorumilta.
Lauman tukikohta sijaitsee Futago-solassa, Akitan prefektuurissa.

Alppien vartijat

Alppien vartijat on kunnianhimoinen lauma, joka tavoittelee maineensa ja voimansa levittämistä koko Japaniin - Keinoja kaihtamatta. Lauman tukikohtana toimii Fukushiman prefektuurissa, Arakai-vuoren seudulla sijaitseva Vuoristokylä. Alppienvartijat puolustavat reviiriään tarkasti ja raivolla, eikä tunkeilijoita katsota hyvällä. Lauman hierarkia on selkeä ja laumassa vallitsee tiukka kuri, uskollisuus laumalle on ehdotonta ja petturit teloitetaan epäröimättä. Alppien Vartijoita johtaa kunnianhimoinen ja kavala suursnautseri, Sarge.

Lue lauman tarkemmat tiedot foorumilta.
Lauman tukikohta on nimeltään Vuoristokylä ja sijaitsee Fukushiman prefektuurissa.

Kapinalliset

Kapinalliset ovat rauhaarakastava lauma, joka toimii Turvapaikka-nimisessä, salaisessa tukikohdassa Yamagatan prefektuurissa. Laumassa eläminen on hyvin vapaaehtoista ja laumaan voi liittyä kuka tahansa rodusta, lajista ja sukupuolesta huolimatta, kunhan aikeet ovat jalot ja arvoissa tasa-arvo on korkealla. Kapinalliset ovat aina valmiita auttamaan apua tarvitsevia keinolla millä hyvänsä. Lauman hyväntahtoisesta maineesta huolimatta, Kapinalliset ovat ryhtyneet suorempiin toimenpiteisiin palauttaakseen Japanin pahantahtoisiin koiraeläimiin herranpelon neutralisoimalla pahamaineisia kulkijoita tai vangitsemalla näitä kuntoutusmielessä. Kapinallisten ehdottomimpia lakeja on surmaamisen laittomuus - konfliktien ratkaisemista varten laumalaisille koulutetaan taistelutapa, jonka hallittuaan nämä ovat kykeneviä neutralisoimaan uhrinsa. Jokainen lauman keskuudessa on suhteessa tasa-arvoinen, teki lauman eteen sitten suuremman panoksen tai pienemmän ja tämän kaiken toteutuksesta huolehtii pasifistinen Äkräs, joka on tunnettu impulsiivisesta luonteestaan ja pohjattomasta vapaudenjanostaan.

Lue lauman tarkemmat tiedot foorumilta.
Lauman tukikohta on salainen, nimeltään Turvapaikka ja sijaitsee Yamagatan prefektuurissa.

Kogan shinobit

Kogan shinobit ovat harjaspäisistä shikokuista koostuva ninjakoira suku, jonka perinteet ja noudattamat tavat yltävät satojen vuosien päähän. Laumaan voi liittyä ainoastaan siihen syntymällä eikä ulkopuolinen voi koskaan tulla osaksi tiivistä yhteisöä. Tekniikoiden varjeleminen on jokaisen Kogan elin iän kestävä tehtävä ja uskollisuus katsotaan shinobin peruselementiksi. Laumaa vastaan kääntyvät saavat Kogasta ikuisen ja periksiantamattoman vihollisen jonka päätavoite on tuhota vastustajansa. Hierarkia, tavat ja korkea-arvoisten kunnioitus on lauman kesken selvästi näkyvä elementti ja selvä osa arkistakin käytöstä. Korkea-arvoisempien uhmaamisesta voi seurata jopa kuolema. Kogan shinobeja johtaa nykyisin johtajan henkivartijasta, koko lauman vartijaksi tiensä raivannut kuumaluontoinen, mutta etevänä shinobina tunnustettu Sunata.

Lue lauman tarkemmat tiedot foorumilta.
Lauman tukikohta sijaitsee Puumajakylässä, Iwaten prefektuurissa.

Igan shinobit

Igan shinobit ovat ikivanha ninjakoirasuku, joiden opeilla ja taidoilla on pitkät perinteet. Pienellä puissaliikkujien laumalla on tiiviit sidokset toisiinsa: laumaan ei kelpuuteta ulkopuolisia, ja laumasta lähteviä pidetään pettureina. Perinteitä vaalineilla kishuilla on sopeutumisen paikka edessään, kun he joutuivat jättämään Igan taakseen ja etsimään uuden kodin pohjoisesta Japanista. Yhteistyö ja lauman hyväksi toimimisen merkitys korostuvat merkittävimmin kuin aikoihin, kun jokainen yrittää sopeutua uuteen reviiriin Yamagatassa. Tällä hetkellä igoja johtaa miekankäyttötaidoistaan ja satunnaisesta kevytkenkäisyydestä tunnettu Kirk.

Lue lauman tarkemmat tiedot foorumilta.
Lauman tukikohta sijaitsee Iga-metsässä, Yamagatan prefektuurissa.

Susien Monarkia

Susien Monarkia on pelkistä susista koostuva tiivis perhemäinen yhteisö. Myös Monarkiaan syntymättömät sudet saavat liittyä laumaan osoitettuaan kelpoisuutensa johtajalle. Laumaan sitoudutaan koko sydämellä ja petturuudesta rangaistaan kuolemalla. Lauman tukikohta Watatsumi-jô sijaitsee Niigatan prefektuurissa. Monarkiassa koirien kanssa veljeilyä ei katsota hyvällä ja suhteet koiriin onkin pidettävä salassa, jos sellaisia haluaa ylläpitää. Laumaa johtaa koiravihastaan tunnettu suurperheen isä Izanaki.

Lue lauman tarkemmat tiedot foorumilta.
Lauman tukikohta sijaitsee Watatsumi-jōlla, Niigatan prefektuurissa.

Laumattomat

Laumattomiksi kutsutaan niitä, jotka eivät koe soveltuvansa mihinkään laumaan tai raivaavat tietään eteenpäin yksinään. Laumattomat ovat yleensä kotikoiria, laumasta häädettyjä tai muuten eksyneitä, jotka eivät ole paikkaansa löytäneet. Joskus vaikea luonne tai vahvat periaatteet saattavat estää laumaan sopeutumisen, toisinaan syy voi olla jokin aivan muu.

Laumattomilla ei ole tarkempia tietoja foorumilla.