ᴜᴜѕі ʟᴇԍᴇɴᴅᴀ ʀᴩɢ

Kogan shinobit

Kogan shinobit on muinainen ninjakoiralauma, joka koostuu vain Kogan shinobin veriperimän omaavista yksilöistä; Laumaan ei hyväksytä lainkaan ulkopuolisia. Kogat ovat tunnettuja irokeesimaisesta harjaksesta sekä kannibalismista, jota kukin saa luvan kanssa ja vailla lauman sisäistä tuomitsemista harjoittaa. Kogan veriperimän ja shinobitekniikoiden vaaliminen lauman sisällä ovat itsestäänselviä asioita - niiden uhmaaminen tarkoittaa varmaa kuolemaa.

Kogat käyvät ikiaikaista sotaa Igan shinobeja vastaan; Vihollislauman tuhoaminen ja Kurojakin sirpin anastaminen takaisin ovat Kogan ykkösprioriteettejä. Laumansa puolesta kuoleminen ja tehtäviensä loppuunsaattaminen senkin uhalla on kunniakkainta, mitä Kogan keskuudessa tiedetään. Muiden laumojen tekemiset eivät Kogaa hetkauta niin kauan, kun heidän rauhaansa ei rikota ja tekemisiinsä puututa.

Kogat ovat kuin yhtä suurta perhettä - vaikka sodan jalkoihin jäätyään lauma on hajanaisempi. Lauman uusi johtaja Arch pyrkii säilyttämään yllä tasapainon surevan lauman keskuudessa, mutta tuore johtaja herättää laumassa epäluuloja, eivätkä kaikki ole niin tyytyväisiä johtajaansa, kuin mitä olisi toivottua.

Lauman erikoisliikkeitä ovat Kieuseru Shōshitsu (selite erikoisiskut-osiossa) ja Swing Circle.


Lauman lisätiedot voit lukea täältä.