Sivuinfo & henkilökunta

Henkilökunta

Pelivastaavat: Riikin & Mwjan

Laumavastaavat

Ohun suojelijat: Riikin
Alppien vartijat: Nightingale
Igan shinobit: Rayhaaja
Kogan shinobit: Ooka
Kapinalliset: Saigola
Susien Monarkia: Riikin

Uusi pelaaja saa foorumille liityttyään viestin, joka tutustuttaa pelaajan lyhyesti foorumilla navigoimiseen. Jos mieltäsi askarruttaa jokin asia, ota rohkeasti yhteyttä pelivastaaviin ja laumoja koskevissa asioissa laumavastaaviin.

Tekninen

Koodaus XHTML, CSS, JAVASCRIPT
Virallinen osoite www.uusilegenda.net
Sivutilan haltija Riikin
Yhteydenotto admin(at)uusilegenda.net
Palveluntarjoaja Webhotelli
Foorumin tarjoaja proboards.com
Sivuista vastaavat: Riikin, Mwjan

Uusi Legenda

Perustettu 1.9.2010
Perustaja sya

Uusi Legenda ei ole osa Yoshihiro Takahashin ideoimaa ja luomaa Ginga-sarjaa, vaan se on eri ihmisten kehittämä jatkotarina roolipelin muodossa. Itse pelin ja Ginga-sarjan välissä tapahtuneet tapahtumat ovat keksittyjä tai sarjan tapahtumilla pohjustettuja. Roolipeli on täysin ilmainen ja esimerkiksi domainin maksu suoritetaan ylläpitäjien henkilökohtaisista varoista. Ylläpito ei vastaa pelaajien luomasta sisällöstä, vaan ainoastaan roolipeliin liittyvästä asiatekstistä. Ylläpidolla on kuitenkin velvollisuus toimia, mikäli pelaajat toimivat palveluntarjoajien sääntöjen vastaisesti.

Roolipelistä vastaa: Riikin

Tekijänoikeus

Roolipelin on alunperin perustanut ja ideoinut syaniidikissa. Vuoden 2012 lopusta eteenpäin roolipeliä ovat ylläpitäneet Dipa, GlowyDaBstrd, takare ja Riikin. 2018 heinäkuussa Riikin nimesi Mwjanin toiseksi pelivastaavaksi.

Tekstit sya, takare, GlowyDaBstrd, Oodipa, Riikin
Ulkoasu Riikin
Kuvat GlowyDaBstrd, Kalseah, Saranna, Zerwolf, Zeralex, Mwjan, Saigola, hammajainen, Rayhaaja, Sleepless, Dipa, Wohweli, Zarattaja, Inyah, Ravenguardian, Zeralex
Otsikkokuva snowburnt
Ginga Yoshihiro Takahashi

Sivuston materiaalin kopioiminen ilman asianomaisten lupaa kiellettyä, ellei toisin mainita.