ᴜᴜѕі ʟᴇԍᴇɴᴅᴀ ʀᴩɢ

Alppien vartijat

Entisestä Volkerin laumasta muodostuneet Alppien vartijat koostuvat pääasiallisesti kovaluontoisista ja mieleltään kieroista koirista ja susista. Laumassa vallitsee selkeä hieararkia ja kova kuri, eikä heikkoja katsota kovin suopeasti. Petturit ja laumasta karanneet yksilöt kokevat poikkeuksetta karun lopun.

Lauman ala-arvoisimpien orjatyö helpottui uuden johtajan myötä, sillä Linus ei tuomitse itsestään riippumattomista syistä työhön kykenemättömiä, mutta ei salli laiskuutta missään muodossa. Lisäksi narttujen on helpompaa nykyään nousta korkeampiin asemiin, mutta vaikka sovinistisuus on vähentynyt johtoportaikossa, voi lauman jäsenissä itsessään kyteä Volkerin aikakauden aikainen sovinistisuus.

Alppien vartijoiden suurin tavoite on nimensä mukaisesti pitää erityisesti Japanin Alpit lauman vallassa, eikä tunkeilijoita muista laumoista suvaita. Lauma pyrkii myös aktiivisesti pitämään ihmiset poissa sen reviiriltä ja metsästysmailta. Kriteerejä liittymiseen ei oikeastaan ole, sillä laumaan halutaan jatkuvasti uusia jäseniä, vaikka fyysisesti vahvoja yksilöitä katsotaankin ylemmäs. Osa jäsenistä on liittynyt värvääjien pakottamana, osa omasta tahdostaan. Alppien vartijat eivät kuitenkaan tyydy vain puolustamaan omia alueitaan, vaan ovat valmiita sotimaan vihollisiaan vastaan, ja aloittamaan itse sodankäynnin.

Lauman erikoisiskuina toimivat Jaw Crash ja Neck Rolling.


Lauman lisätiedot voit lukea täältä.